PROFIL OG VÆRDIER

Dit Flyttefirma - en virksomhed med en god profil og værdier

I mere end 25 år i branchen har vi en god profil og vaerdier og opnår en masse erfaring, som vi bruger – både på strategisk niveau og i vores daglige opgaver. Som kunde får du derfor et gnidningsløst og effektivt flow, med et minimum af fejl.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg. Vi kører som flyttefirma i Skanderborg og resten af landet.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

flyttekasser til flytning Profil og vaerdier

Profil og vaerdier fra direktørens egen mund

Jeg tror, at vi alle jævnligt har med virksomheder at gøre, som bruger en formue på markedsføring for at overbevise os om den høje kvalitet af deres produkter.

Derefter leverer de et produkt af en kvalitet, som kun efterlader os som kunder med ønsket om at advare alle vores venner og bekendte om ikke at handle samme sted.

De store udgifter til denne form for markedsføring betyder nemlig, at disse firmaer fristes til at levere en lav kvalitet til en høj pris.

Som uddannet markedsøkonom – og som selvstændig i transportbranchen siden 1995 – er det min erfaring at:

  • Hvis vi leverer et godt stykke arbejde, fortæller kunden det til 10 andre
  • Men hvis vi gør et dårligt stykke arbejde, giver klienten besked til 100 andre personer.
  • Et langt sejt træk med tilfredse kunder er den eneste rigtige strategi

Vores motto og markedsføringsstrategi er derfor – ud over at vi hylder sund fornuft – at ethvert udført arbejde skal fremtræde som en reklame for vort firmas formåen.

For os er den personlige anbefaling fra en af vore tilfredse kunder den bedste reklame, vi kan få. Vi glæder os over, når vore kunder anbefaler os til venner, familiemedlemmer etc.

Sådanne anbefalinger kan ikke købes for ussel mammon. Og det forpligter os til at yde den samme høje kvalitet – hver gang. Vi tør lægge vægt bag de store ord.

Giv os venligst feedback på Trustpilot, den mest betroede anmeldelsesside for virksomheder, der annoncerer på internettet.

Vi beder alle vores kunder om ros/ris i dette forum.

Ros er altid dejligt. Ris er endnu bedre, da det kan hjælpe os med at rette eventuelle fejl i bestræbelserne på at blive den perfekte tranportpartner for dig.

Stig Møller

Adm. direktør for Ditflyttefirma.dk

header-logo
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

trust-kort

Gratis Konsulentbesøg

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende