img3

I forbindelse med din forestående flytning i Skanderborg interesserer du dig naturligvis for priser på flytning i Skanderborg. Det er både naturligt og fornuftigt at være prisbevidst, men der er grund til at minde om, at den umiddelbart laveste pris mange gange i sidste ende viser sig at være den dyreste løsning .

Som etableret flyttefirma i Skanderborg præsenteres vi med jævne mellemrum for skrækhistorier om flytninger, hvor prisen som udgangspunkt var attraktivt lav, men hvor det hele endte med at blive en bekostelig affære på grund af et højt timeforbrug og ugennemskuelige tillæg for trapper, ekstra flyttekasser og afstand til hoveddøren.

Hos Dit Flyttefirma i Skanderborg vil du opleve faste og fair priser på flytning i Skanderborg. Måske har vi ikke den laveste timepris på flytning, men alligevel vil det gerne vise sig, at vi er konkurrencedygtige. Det skyldes, at din flytning med os planlægges omhyggeligt i samråd med en erfaren flyttemand, og at vi altid præsenterer dig for en fast pris, der ikke rummer overraskelser.

Priser på flytning i Skanderborg:

Mindre opgaver eller hasteopgaver udføres på timeafregning,

Disse opgaver udføres af 2 mænd og 1 flyttevogn til en pris af 950 kr. pr. time ex. moms.

Der afregnes, fra vognen kører fra vores lager i Aarhus, til vognen er tilbage igen. Min 2 timer.