Flytteforretning Skanderborg

flytteforretning skanderborg

Flytteforretning i Skanderborg

Vælg et pålideligt og ansvarsfuldt Skanderborg flyttefirma til din flytning

Hos Dit Flyttefirma møder du en stab af erfarne flyttemænd. Vi har håndteret flytning i Skanderborg siden 1996, og vi færdes hjemmevant i byen og omegnen, hvor du med garanti også er stødt på vores velholdte flyttebiler. Vi varetager rigtig mange lokale flytninger, men vi står naturligvis også for transport- og distributionskørsel i såvel ind- som udland. Bl.a. har vi en del kurerkørsel og kommer over store dele af Europa, Hos Flytteforretning Skanderborg er din flytning i trygge hænder. Det er sund fornuft at vælge et etableret flyttefirma. Du kan være sikker på, at vi behandler dine kostbare ejendele med stor omhyggelighed. Til at håndtere dit flyttegods har vi naturligvis alle moderne tekniske hjælpemidler, som er med til at garantere, at også din flytning i Skanderborg går som en leg. Vi har Skanderborgs dygtigste og mest imødekommende flyttemandsstab – det vil du helt sikkert kunne mærke, når vi flytter for dig. Desuden er vi stolte over vores vognpark, der udelukkende består af nyere og topvelholdte lastbiler og varebiler. De toptrimmede køretøjer er med til at minimere risiko for driftstop, samtidig at de øger sikkerheden for dit flyttegods.

Ring eller skriv til Stig Din Flyttemand i Skanderborg

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende

Flyttefirma-Aarhus-trapper-r

Som flytteforretning Skanderborg fokuserer vi til stadighed på planlægningen af vores flytninger. Vi har lagt mærke til, at man flere steder på internettet kan indhente 3-4 tilbud på flytning i Skanderborg ved blot at udfylde 6 felter i en formular. Herefter modtager man mere eller mindre seriøse oplæg til flytning – gerne fra firmaer, der i sagens natur ikke kan have den store viden om detaljerne i den forestående flytning.

Ikke overraskende ender denne procedure ofte i, at flyttefirmaerne underbyder hverandre – og så har vi de situationer, du kender fra pressen, hvor der opstår splid, konflikter og diskussioner – eksempeivis i forbindelse med krav om merbetalinger

Det risikerer du ikke hos Flyttefirma Skanderborg – Ditflyttefirma.dk. Vi tilbyder dig en helt unik service omkring din Skanderborg flytning. Vi kommer nemlig gerne til dig. Vores rutinerede flyttemand vil her foretage en seriøs vurdering af den kommende flytning, og på baggrund af besøget vil vi kunne give dig et særdeles favorabelt og ikke mindst fair tilbud på din flytteopgave. Og vi kan love dig, at prisen holder – 100 %!! Mindre opgaver eller hasteopgaver udføres på timeafregning, Disse opgaver udføres af 2 mænd og 1 flyttevogn til en pris af 950 kr. pr. time ex. moms. Der afregnes, fra vognen kører fra vores lager i Aarhus, til vognen er tilbage igen. Min 2 timer. Ring til Stig Flyttemand for yderligere oplysninger om flytteforretning Skanderborg og vores gode tilbud på flytning.